Restaurant Tinggården
Frederiksværkvej 182
3300 Frederiksværk
Tlf. 48 71 22 35

Arrangementer

Husmandskost

Pris kr. 155,- pr. person

'Dagens husmandskost' kan hentes torsdag og fredag mellem 16 og 18.

Det er en god gedigen ret lige til at varme når man kommer hjem. Der følger et par skiver hjemmebagt brød med og der er mulighed for at erhverve en flaske vin der passer til.

Senest torsdag i hver uge skriver vi her på siden, hvad den aktuelle uges ret består af, samt informerer hvis der er nogle dage hvor vi ikke tilbyder husmandskost.
Hvis du vil være sikker på, at vi ikke har udsolgt når du kommer, så ring først og bestil.

Torsdag 25/5 og fredag 26/5:

Vildtkrebinet af sommervildt med kørvelstuvede gulerødder og asparges.

¤¤¤

I vinterhalvåret foregår der forskellige ting på Tinggården.
Herunder ses de sidste i rækken af sidste års arrangementer.
Arrangementskalenderen for 17/18 kommer på hjemmesiden i løbet af august/september 2017

¤¤¤

Mad i laden

Første onsdag i hver måned fra november til april: 2/11-16, 7/12-16,
4/1-17, 1/2-17, 1/3-17 og 5/4-17.
Alle dage kl 18.30

Vi begyndte med 'mad i laden' sidste år og arrangementerne har heldigvis haft så stor opbakning, at vi har valgt at fortsætte igen i år. Vi bænker gæsterne ved store fællesborde og vi anretter en buffet hvorfra der serveres en ret mad og et glas vin, øl eller vand.
Efter maden serveres kaffe med sødt fra buffet'en.
Prisen er 250 kr pr mand.
Husk at bestille plads på Tinggårdens telefon 48 71 22 35.
 

 

Smageaftener

4 retters menu, vine og kaffe
Pris kr. 895,- pr. person. Skaldyrsaftenen dog 1075,- pr. person

   
Torsdag 16. marts 2017 kl. 18.30:   Skaldyrsaften: Vi giver den fuld gas med alt hvad havet byder på af danske skaldyr ( hummer, østers, krabbe mm. ).

Som altid giver vi en historie med på vejen om maden, tilberedningen og råvarerne. Tilmelding på telefon 48 71 22 35.


Foredrag og mad: Forkæl din tarm

Søndag den 5. februar 2017 kl 11 i laden
 

Hvad siger forskningen, hvad er gammel viden og hvad er egne erfaringer? Der vil være oplæg af vores egen Jan Friis-Mikkelsen og af Jakob Hendel som er overlæge på mave-tarm afdelingen på Herlev sygehus. De kommer ind på madens, motionens og livsstilens betydning for tarmens og mavens velbefindende.

De to herrer vil både være enige, men de vil helt sikkert også udfordre hinanden.

Efter oplæg og spørgsmål venter en tre retters frokost-menu med drikkevarer.
Pris pr person 650 kr. Tilmelding til Tinggården på 48 71 22 35


Musik-aften

Vi serverer en 3-retters menu med vine og kaffe.
Pris pr. person. kr. 1.075,-

Torsdag 26. januar 2017 kl. 18.30:   Bossanova med orkestret 'Stan' ( tidligere 'Stan gets in your eyes' ) , nærmere betegnet Lars Albertsen ( saxofon ), Ulrik Christiansen ( akustisk guitar ) og Niels Lichtenberg ( bas ). Vi serverer en 3 retters menu med vine og kaffe og bandet serverer musik og anekdoter fra Rio til Helsinge mellem retterne.

Tilmelding på telefon 48 71 22 35

Kurser

Prisen er 550 kr pr person.

Søndag 29. januar 2017 kl 11- ca 14   Brødbagekursus: Tinggårdens ølandsbrød, hvad er tanken bag og hvordan laves det? Du vil lære at lave dej og at håndtere den.
     
Lørdag 11. marts 2017 kl 11- ca 14   Chokoladekursus: Vi laver fyldt chokolade. Du lærer at temperere og at lave ganache.

Vi begynder med fremvisning/demonstration af den enkelte råvare i laden.
Jan fortæller og giver tips. Der bliver mulighed for selv at eksperimentere og få brød/chokolade med hjem. Derefter serverer vi en frokostret og lidt at drikke.
Tilmelding på telefon 48 71 22 35.
 

Kunst og jazz

Udstilling og arrangement med multikunstneren Carsten Sardorf Dahl.
Søndag den 12/3-2017 kl 12

Kom forbi til en hyggelig og anderledes dag i sansernes tegn. Vi mødes over et glas hvidvin og en lille anretning til lige at stille den værste sult. Herefter er scenen Carstens:
Han giver en mini-koncert på Tinggårdens gamle Hornung Møller klaver, herefter fortæller han om sig selv og sin musik og billeder mens han maler.
Der er udstilling af Carstens billeder i både restauranten og laden.
Herefter serveres en ret mad med vin og efterfølgende kaffe med lidt sødt.

Arrangementet er uformelt og man bænkes ved fællesborde.
Pris pr person 500 kr
Bestilling på tlf 48 71 22 35

 

Kogeskole

Prisen for Tinggårdens kogeskole er kr. 2.950,- for et par
( Én i køkkenet og én til spisning )
inkl. et eksemplar af Jan’s kogebog. Pris pr. ekstra person til spisning er kr. 1.125,-

De sidste mange år har vi afholdt kogeskoler med åben tilmelding. I år er der ingen planlagte kogeskoler. Kan du/I derimod selv samle et hold på minimum 8 personer i køkkenet og 16 til spisning så prøv at ringe, så vi kan finde en dag. Forløbet af kogeskolen kan for eksempel være som beskrevet nedenfor, men har du andre idéer til firmaarrangementer, fødselsarrangementer eller andet, så finder vi sagtens ud af det.

8 personer møder op kl. 9 og spiser en let brunch. Kl. 10 går vi i køkkenet og tilbereder en 5-retters menu. De 8 personer har inviteret 1-2 personer, som møder op til sen frokost kl. 14 og indtager menuen sammen med “køkkenholdet” i restauranten. En tjener sørger for gæsterne og hjælper køkkenholdet med servering og afrydning. En opvasker klarer tjansen i køkkenet. Efter maden serveres kaffe. Der vil også være lidt at fugte ganen med, mens man arbejder i køkkenet.

Vi regner med at slutte dagen omkring kl. 20. Vi vil, udover at have det rart og lave og spise en masse god mad, komme ind på mange af de holdninger som ligger til grund for Tinggårdens køkken. Ligesom deltagerne måske kan få svar på nogle af de madspørgsmål, de går og pusler med. Husk forklæde!
 



Arrangementskalender 16/17:

9/10-2016:   Svampetur i Hegnet
2/11-2016:   Mad i laden
17/11-2016: Fransk aften
19/11-2016: Tapas-arrangement
7/12-2016:   Mad i laden
31/12-2016: Nytårsmenu her og ud
4/1-2017:     Mad i laden
26/1-2017:   Bossanova-aften
29/1-2017:   Brødbagekursus
1/2-2017:     Mad i laden
5/2-2017:     Foredrag-forkæl din tarm
1/3-2017:     Mad i laden
11/3-2017:   Chokoladekursus
12/3-2017:   Kunst og Jazz
16/3-2017:   Skaldyrsaften
5/4-2017:     Mad i laden