Nytårsmenuen
januar 1, 2080
Tinggårdens nytårsmenu 2023
Til afhentning 31/12 mellem kl 13 og kl 17
¤
Happer: Ceviche af helleflynder, marineret kål og syrlig creme
¤¤¤
Bisque af dansk hummer med hummer og blomkål
¤¤¤
Letrøget bagt torsk med rødbeder og kapersvinaigrette
¤¤¤
Bagte rødder, friskost, salater og sprødt rugbrød
¤¤¤
Perlehøne-ballotine med sorte trompetsvampe,
selleri, tyttebær og perlehønesauce
¤¤¤
4 modne oste fra Affineur Tourrette i Strasbourg
med knækbrød og kvædekompot
¤¤¤
Hvid chokolademoussekage, solbærtop, solbærsorbet,
karameliseret hvid chokolade og havrecrumble
¤
Menuen koster kr 850,- pr person
Er pakket så det er lige til at gå til.
Der medfølger hjemmebagt brød og smør samt ‘klargøringsinstuktion’.
Vi kan desværre ikke håndtere diverse allergier og vegetarer. Pescetarmenu kan laves.
Sidste frist for bestilling af nytårsmenu ( med mindre vi har udsolgt inden )
og eventuelle ændringer i antal er 27/12 kl 12.
Kun som take away, mindste bestilling er 2 personer.
Tinggården holder lukket i restauranten 31/12
Bestilles på telefon 48 71 22 35
Mulighed for tilkøb af vinmenu i hele flasker:
TINGGÅRDENS NYTÅRS-VINMENU
Bestilles på forhånd og afhentes samtidig med maden
¤
Pinot 2022
Økologisk Pinot blanc og Pinot gris
Domaine Ostertag, Epfig, Alsace
¤¤¤
Bourgogne Pinot Noir 2020
Camille Giroud, Beaune
¤¤¤
Riesling Auslese 2018
Erdener Treppchen, Meulenhof, Mosel, Tyskland
¤
3 flasker ( én af hver ) 795 kr
¤
Mulighed for tilkøb af champagne:
Ployez-Jaquemart
Extra Quality Brut, Reims
Alle 4 flasker 1190 kr
¤
Menu og vine bestilles på telefon 48 71 22 35