
Smageaftener
januar 1, 2080
Smageaftener foregår altid på en torsdag og består af:
‘Happer’, 4 retters menu, vin og kaffe.
I vinteren-foråret 2022 har vi følgende smageaftener:
¤¤¤¤¤¤¤
Skaldyr og bløddyr
Torsdag 24. februar 2022 – kl 18.30
¤
Menu
Happer: Friteret østers med kryddermayo og østers med sherry-vinaigrette
¤¤
Jomfruhummerbisque
¤¤
Grillet kammusling med skorzonerødder og rosa grape
¤¤
Hummercannelloni og persillesky
¤¤
Langtidsbraiseret 8-armet blæksprutte grillet med mørk grøntsagsragout
¤¤
Kaffe og lille æbletærte
¤
Hertil champagne og gode vine
¤
Forår med trøffel og æg
Torsdag 24. marts 2022 – kl 18.30
¤
Menu
Happer: Blinis og ægte kaviar
¤¤
Røreæg og trøffel
¤¤
Vol au vent med morkler og brisler
¤¤
Fjerkræ-ragout, sherry og pocheret æg
¤¤
Limesoufflé og rabarber
¤¤
Kaffe med småkager og chokolade
¤
Hertil champagne og gode vine