Indlæser Begivenheder

Smageaftener foregår altid på en torsdag og består af:

‘Happer’, 4 retters menu, vin og kaffe.

I vinteren-foråret 2022 har vi følgende smageaftener:

¤¤¤¤¤¤¤

Skaldyr og bløddyr

Torsdag 24. februar 2022 – kl 18.30

¤

Menu

Happer: Friteret østers med kryddermayo og østers med sherry-vinaigrette

¤¤

Jomfruhummerbisque

¤¤

Grillet kammusling med skorzonerødder og rosa grape

¤¤

Hummercannelloni og persillesky

¤¤

Langtidsbraiseret 8-armet blæksprutte grillet med mørk grøntsagsragout

¤¤

Kaffe og lille æbletærte

¤

Hertil champagne og gode vine

¤

Forår med trøffel og æg

Torsdag 24. marts 2022 – kl 18.30

¤

Menu

Happer: Blinis og ægte kaviar

¤¤

Røreæg og trøffel

¤¤

Vol au vent med morkler og brisler

¤¤

Fjerkræ-ragout, sherry og pocheret æg

¤¤

Limesoufflé og rabarber

¤¤

Kaffe med småkager og chokolade

¤

Hertil champagne og gode vine

 

 

Pris pr person 1250 kr.

Som altid giver vi en historie med på vejen om maden, tilberedningen og råvarerne.

Tilmelding på telefon 48 71 22 35