
Smageaftener
januar 1, 2080
Vi håber på at kunne afholde to til tre smageaftener i perioden januar til april 2021, indtil videre afventer vi corona-situationen, men vender tilbage med opdatering så snart vi har en afklaring.
Opdateret 8/12-2020
¤
Nedenfor ses nogen af sidste sæsons arrangementer
‘Happer’, 4 retters menu, vin og kaffe.
Se priser under de enkelte arrangementer
Torsdag 13. februar 2020 – kl 18.30
Skaldyrsaften
Vi giver den gas med alt hvad havet byder på af skaldyr
( jomfruhummer, muslinger, krabber, kammuslinger, hummer ).
Pris 1175 kr pr person
Torsdag 27. februar 2020 – kl 18.30
Tyskland
Tysk vin er de senere år gået gevaldigt frem i Danmark. Michael Jepsen fra MJ vin i Hillerød medbringer vine fra vingårde i de tre tyske vinområder Pfalz, Mosel og Rheinhessen. Han fortæller om vinene og folkene bag og giver et indblik i hvor meget der er sket i den tyske vinverden siden dengang vi stort set kun hørte om Piesporter og Liebfraumilch.
MENU OG VINE
Tapas med bl.a stenbiderrogn og hjemmerøget laks
¤
Blanc de Noir, secco 2018, perlwein Boujong, Mosel
¤¤¤
Jomfruhummertatar, syltet grønt og glace af jomfruhummerskaller
¤
Riesling Kabinett 2018, Feinherb
Manz, Rheinhessen
¤¤¤
Stegt havtaske og kartoffelfrikassé, porre, purløg og hjemmespeget gris
¤
Riesling 2012, Vom Muschelkalk Schönlaub, Pfaltz
¤¤¤
’Vildt’ perlehønebryst og ’delle’ af lår og indmad, svampe og kål
¤
Pinot Noir 2015
Schönlaub, Pfaltz
¤¤¤
Brændt creme med braiserede rabarber og rabarbersorbet
¤
Alte Reben 2018, beerenauslese
Manz, Rheinhessen
¤
Kaffe
Pris 925 kr pr person
Torsdag 23. april 2020 – kl 18.30- AFLYST
Frederiksdal Kirsebærvin
Vi får besøg af Harald Krabbe og Morten Brink Iwersen. Sammen med vores egen Jan Friis-Mikkelsen vil de tre herrer bag Frederiksdal Kirsebærvin fortælle om hvordan det hele begyndte, om vinene og historien bag. Vi serverer kirsebærvin til alle fire retter.
Pris 925 kr pr person