MENUEN

Gælder fra 1/2 til 13/3-2024

Du kan vælge mellem tre forretter, t0 hovedretter, ost og dessert.

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu.

Giv venligst telefonisk besked omkring vegetarer, allergier og lignende senest dagen før.

Vi oplever desværre at mange gæster bestiller bord men glemmer at komme.
Vi tager derfor lidt flere gæster ind end normalt og beder om forståelse hvis vi har ekstra travlt en dag hvor alle reserverede borde rent faktisk dukker op.

  • Jomfruhummer-ravioli, ristet kål og hummerbouillon.
  • Kartoffelstegt vinterfisk med purløgsfumet og kartoffelragout.
  • Røget krikandebryst og krokette af lår med selleri-remoulade og franske salater.
  • Kød-hovedretten:
    Kalvetyksteg, jordskokker fra Kolsbæk, bagte skalotteløg og fed andelever.
  • Fiske-hovedretten:
    Stegt rødfisk med blodappelsin, fennikel og vårsalat.
  • Tinggårdens ostebræt
  • Vandbakkelse med hasselnøddepraliné, appelsin og vanilleis.
  • 3 RETTER – 710 kr pr person
  • 4 RETTER – 795 kr pr person
  • 5 RETTER – 875 kr pr person
  • 6 RETTER – 955 kr pr person
  • Mulighed for tilkøb af vinmenu

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 145 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris.

  • Torsdag, fredag og lørdag har vi ‘Husmandskost’ til 175 kr som take away. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.