MENUEN

Gælder fra 2/9 til 2/10

Du kan vælge mellem to forretter, to hovedretter, ost og dessert.

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu.

Vi oplever i øjeblikket at mange gæster bestiller bord men glemmer at komme.
Vi tager derfor lidt flere gæster ind end normalt og beder om forståelse hvis vi har ekstra travlt en dag hvor alle reserverede borde rent faktisk dukker op.

  • Bagt torsk med ragout af muslinger, borlotti-bønner og grønkål

  • Høbagt selleri, sorte trompetsvampe, grancreme og blomkål

  • Kød-hovedretten:
    Sashi oksefilet med squash, bagte løg, marvben og madagaskar peber

  • Fiske-hovedretten:
    Stegt sensommerfisk med hokkaido-otto og nye rodfrugter

  • Tinggårdens ostebræt

  • Kage tilsmagt med honning fra haven, braiserede blommer og vanilleis

  • 3 retter – 595 kr pr person

  • 4 retter – 675 kr pr person

  • 5 retter – 750 kr pr person

  • ¤¤¤

  • Mulighed for tilkøb af vinmenu

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 135 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris.

  • Torsdag, fredag og lørdag har vi ‘Husmandskost’ til 165 kr som take away. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.