MENUEN
Gælder fra 11/10 til 13/11-2024
Du kan vælge mellem tre forretter, to hovedretter, ost og dessert.
Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu.
Giv venligst telefonisk besked omkring vegetarer, allergier og lignende senest dagen før.
Vi oplever desværre at mange gæster bestiller bord men glemmer at komme.
Vi tager derfor lidt flere gæster ind end normalt og beder om forståelse hvis vi har ekstra travlt en dag hvor alle reserverede borde rent faktisk dukker op.
VINEN
Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 150 kr. pr. glas.
Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.
Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.