MENUEN

Gælder fra 17/5 til 28/6-2023

Du kan vælge mellem tre forretter, to hovedretter, ost og dessert.

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu.

Giv venligst telefonisk besked omkring allergier og lignende senest dagen før.

Vi oplever desværre at mange gæster bestiller bord men glemmer at komme.
Vi tager derfor lidt flere gæster ind end normalt og beder om forståelse hvis vi har ekstra travlt en dag hvor alle reserverede borde rent faktisk dukker op.

  • Hvide asparges fra Esromgård med safran-citron-sauce og hjemmelavet bottarga
  • Sprød krabbekrebinet, skaldyrsbisque og forårsurter.
  • Stegt hornfisk, rygeost, radiser fra Kolsbæk og purløg.
  • Kød-hovedretten:
    Sommerbuk, nye danske kartofler, spidskål og rabarber fra kolsbæk.
  • Fiske-hovedretten:
    Dampet pighvar med hjertemuslinger og frikassé af nye kartofler, krydderurter og forårsløg ( + 25 kr )
  • Tinggårdens ostebræt
  • Letfrossen panna cotta med marengs, rabarbersorbet og rabarberkompot.
  • 3 RETTER – 695 kr pr person
  • 4 RETTER – 780 kr pr person
  • 5 RETTER – 860 kr pr person
  • 6 RETTER – 940 kr pr person
  •  

  • Mulighed for tilkøb af vinmenu

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 145 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris.

  • Torsdag, fredag og lørdag har vi ‘Husmandskost’ til 170 kr som take away. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.