MENUEN

Gælder fra 29/4 til 16/5

På grund af de nyeste Corona-restriktioner skal der vises Corona-pas og ID ved ankomst.
Gæster der kommer kl 20 og derefter kan desværre kun vælge 3 retter da alle gæster SKAL være ude til kl 23.

Du kan vælge mellem to forretter, to hovedretter, ost og dessert

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu

  • Hvide asparges, krabbesalat, aspargesmayo og krydderurter

  • Pocheret æg fra Bosoyregård, ristet spinat, skarp vinaigrette og skum af Vesterhavsost

  • Kød-hovedretten:
    Sashi oksetyksteg med nye skalotter fra Thomas i Kolsbæk, grillede grønne asparges, rapsskud, oksesky og rabarberchutney

  • Fiske-hovedretten:
    Skindstegt slethvar med sauté af fennikel, syltede tomater, artiskok og ramsløg. Hertil små nye kartofler og mørk fiskesky med sorte oliven

  • Tinggårdens ostebræt

  • Fragilité med syltede rabarber, rabarbersorbet, havesyrecreme og mandelkrokant

  • 3 retter – 595 kr pr person

  • 4 retter – 675 kr pr person

  • 5 retter – 750 kr pr person

  • ¤¤¤

  • Mulighed for tilkøb af vinmenu

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 135 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris.

  • Torsdag, fredag og lørdag har vi ‘Husmandskost’ til 165 kr som take away. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.