MENUEN I UGE 9

Restauranten er lukket ned på grund af de nyeste restriktioner, foreløbig til og med den 5/4-2021.

Vi tilbyder en 3-retters menu som take away torsdag, fredag og lørdag.
Vi ændrer lidt på den fra uge til uge og senest onsdag kan du se ugens menu herunder.

Afhentning mellem kl. 17.45 og kl. 19.
Bestilling senest samme dag kl 16 og til minimum 2 personer på telefon 48 71 22 35,
( læg en besked hvis vi ikke når telefonen, så ringer vi tilbage  til dig )

  • ‘Happer’ ( lille appetizer )

  • Jomfruhummerkrebinet med marinerede skorzonerødder, frisséesalat, rosa grape og jomfruhummer-essens med ingefær og limeblade

  • Farseret vagtel og lun salat af perlespelt, rosenkål og bagte persillerødder, hertil ristet spinat, grønne asparges og sky med rosmarin

  • Mandel-abrikostærte med kaffeis og salat af tørrede abrikoser og appelsin

  • ¤¤¤

  • Mulighed for køb af vinmenu i halve eller hele flasker

  • Happer, forret, hovedret og dessert

    – 495 kr pr person.

  • Mulighed for tilkøb af oste fra Tinggårdens ostebræt + 75 kr pr person

  • Inkl brød og smør

  • Maden skal varmes, vi forklarer hvordan ved afhentning

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 125 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris.

  • Torsdag, fredag og lørdag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr som take away. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.