MENUEN

Gælder fra 18/4 til 22/5-2024

Du kan vælge mellem tre forretter, to hovedretter, ost og dessert.

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu.

Giv venligst telefonisk besked omkring vegetarer, allergier og lignende senest dagen før.

Vi oplever desværre at mange gæster bestiller bord men glemmer at komme.
Vi tager derfor lidt flere gæster ind end normalt og beder om forståelse hvis vi har ekstra travlt en dag hvor alle reserverede borde rent faktisk dukker op.

  • Hvide asparges, fjordrejer og kold asparges-bouillon.
  • Farseret morkel med ærter, nye løg og hønsefumét.
  • Pighvar, grillede rapsskud, fennikel og rabarber-vinaigrette.
  • Kød-hovedretten:
    Bryst og lår af ‘Label Rouge’-perlehøne med grønne asparges og nye kartofler.
  • Fiske-hovedretten:
    Stegt vesterhavs-torsk, risotto med spidskål og citron og gulerodscrudité.
  • Tinggårdens ostebræt
  • Braiserede rabarber, friskost-mousse, fransk vaffel og rabarbersorbet.
  • 3 RETTER – 710 kr pr person
  • 4 RETTER – 795 kr pr person
  • 5 RETTER – 875 kr pr person
  • 6 RETTER – 955 kr pr person
  • Mulighed for tilkøb af vinmenu

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 145 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris.

  • Torsdag, fredag og lørdag har vi ‘Husmandskost’ til 175 kr som take away. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.