Indlæser Begivenheder

‘Happer’, 4 retters menu, vin og kaffe.

Se priser under de enkelte arrangementer

 

Torsdag 14. november 2019 – kl 18.30

 

Vildtaften

En aften hvor vi kommer ‘vildt’ omkring, både fuglevildt; and og hønsefugle samt hårvildt.
Vi fortæller lidt om hvordan den slags tilberedes så det bliver en god oplevelse.

Pris 925 kr pr person

 

Torsdag 23. januar 2020 – kl 18.30

 

Sherry

I November 2019 drager Tinggårdens kokke og tjenere til Sherry, eller Jerez som det hedder på spansk, for at lære om vinene, skinken og ostene i området. Menuen og vinene denne aften vil være inspireret af hvad vi lærte på turen.

Pris 925 kr pr person

 

Torsdag 13. februar 2020 – kl 18.30

 

Skaldyrsaften

Vi giver den gas med alt hvad havet byder på af skaldyr
( jomfruhummer, muslinger, krabber, kammuslinger, hummer ).

Pris 1175 kr pr person

Torsdag 27. februar 2020 – kl 18.30

 

Tyskland

Tysk vin er de senere år gået gevaldigt frem i Danmark. Michael Jepsen fra MJ vin i Hillerød medbringer vine fra vingårde i de tre tyske vinområder Pfalz, Mosel og Rheinhessen. Han fortæller om vinene og folkene bag og giver et indblik i hvor meget der er sket i den tyske vinverden siden dengang vi stort set kun hørte om Piesporter og Liebfraumilch.

Pris 925 kr pr person

 

Torsdag 23. april 2020 – kl 18.30

 

Frederiksdal Kirsebærvin

Vi får besøg af Harald Krabbe og Morten Brink Iwersen. Sammen med vores egen Jan Friis-Mikkelsen vil de tre herrer bag Frederiksdal Kirsebærvin fortælle om hvordan det hele begyndte, om vinene og historien bag. Vi serverer kirsebærvin til alle fire retter.

Pris 925 kr pr person

 

Som altid giver vi en historie med på vejen om maden, tilberedningen og råvarerne.

Tilmelding på telefon 48 71 22 35