Indlæser Begivenheder

‘Happer’, 4 retters menu, vin og kaffe.

Se priser under de enkelte arrangementer

 

Torsdag 1. november 2018 – kl 18.30

 

Bobler og kaviar

Mon ikke de fleste af os forbinder kaviar med små mængder og luksus.
I aften bliver du klogere på de forskellige typer af kaviar og på hvordan du kan vurdere ‘varen’ og der kommer både champagne og andre bobler i glassene.
Men heldigvis er meningen at der også skal blive et måltid mad ud af det.

Pris 1175 kr pr person

 

Torsdag 22. november 2018 – kl 18.30

 

Vildtaften

En aften hvor vi kommer ‘vildt’ omkring, både fuglevildt; and og hønsefugle samt hårvildt.
Vi fortæller lidt om hvordan den slags tilberedes så det bliver en god oplevelse.

Pris 925 kr pr person

 

Torsdag 17. januar 2019 – kl 18.30

 

Oksekød

Martin fra JN meat kommer og viser os hvad godt oksekød er, hvorfor fedtmarmorering er så vigtig og om krogmodning.
Undervejs vil vi svælge i godt oksekør. En rigtig ‘herreaften’. .

Pris 925 kr pr person

 

Torsdag 28. februar 2019 – kl 18.30

 

Languedoc-Roussillon-aften

Vi får besøg af Morten Brink Iwersen og Nikolaj Tobiassen.
De vil gøre os klogere på hvorfor dette vinområde er så interessant.
Morten er journalist og vild med vinene fra Languedoc som han via familiens hus i området kender indgående.
Nikolaj er sommelier og vinnørd og har selv en lille vinmark i Roussillon, så hans vin skal vi selvfølgelig også smage.

Pris 925 kr pr person

 

Torsdag 14. marts 2019 – kl 18.30

 

Skaldyrsaften uden østers

Vi giver den gas med alt hvad havet byder på af skaldyr
( jomfruhummer, muslinger, krabber, kammuslinger, hummer ).

Pris 1175 kr pr person

 

Torsdag 4. april 2019 – kl 18.30

 

Alsace-aften

Vinene bliver primært hvide og menuen kunne godt komme til at indeholde klassiske sager fra Alsace som fedandelever, løgtærte, surkål og Munster.
Christian fra Oskar Davidsens vinhandel sørger for vinene.

Pris 925 kr pr person

 

Som altid giver vi en historie med på vejen om maden, tilberedningen og råvarerne.

Tilmelding på telefon 48 71 22 35