Indlæser Begivenheder

‘Happer’, 4 retters menu, vin og kaffe.

Se priser under de enkelte arrangementer

 

Torsdag 13. februar 2020 – kl 18.30

Skaldyrsaften

Vi giver den gas med alt hvad havet byder på af skaldyr
( jomfruhummer, muslinger, krabber, kammuslinger, hummer ).

Pris 1175 kr pr person

 

 

 

Torsdag 27. februar 2020 – kl 18.30

Tyskland

Tysk vin er de senere år gået gevaldigt frem i Danmark. Michael Jepsen fra MJ vin i Hillerød medbringer vine fra vingårde i de tre tyske vinområder Pfalz, Mosel og Rheinhessen. Han fortæller om vinene og folkene bag og giver et indblik i hvor meget der er sket i den tyske vinverden siden dengang vi stort set kun hørte om Piesporter og Liebfraumilch.

MENU OG VINE

 

Tapas med bl.a stenbiderrogn og hjemmerøget laks
¤
Blanc de Noir, secco 2018, perlwein Boujong, Mosel
¤¤¤
Jomfruhummertatar, syltet grønt og glace af jomfruhummerskaller
¤
Riesling Kabinett 2018, Feinherb
Manz, Rheinhessen
¤¤¤
Stegt havtaske og kartoffelfrikassé, porre, purløg og hjemmespeget gris
¤
Riesling 2012, Vom Muschelkalk Schönlaub, Pfaltz
¤¤¤
’Vildt’ perlehønebryst og ’delle’ af lår og indmad, svampe og kål
¤
Pinot Noir 2015
Schönlaub, Pfaltz
¤¤¤
Brændt creme med braiserede rabarber og rabarbersorbet
¤
Alte Reben 2018, beerenauslese
Manz, Rheinhessen
¤
Kaffe

Pris 925 kr pr person

 

 

Torsdag 23. april 2020 – kl 18.30

Frederiksdal Kirsebærvin

Vi får besøg af Harald Krabbe og Morten Brink Iwersen. Sammen med vores egen Jan Friis-Mikkelsen vil de tre herrer bag Frederiksdal Kirsebærvin fortælle om hvordan det hele begyndte, om vinene og historien bag. Vi serverer kirsebærvin til alle fire retter.

Pris 925 kr pr person

 

Som altid giver vi en historie med på vejen om maden, tilberedningen og råvarerne.

Tilmelding på telefon 48 71 22 35