MENUEN

Gælder fra 8/5 til 2/6-2019

  • HVIDE ASPARGES MED FJORDREJESALAT, ASPARGESMAYO OG BRØDCROUTONER

  • STEGT FORÅRSFISK MED SPINATSALAT OG RABARBER-VINAIGRETTE

  • RØRT TATAR MED SYLTEDE RAMSLØG, RADISER OG KRYDDERURTER

  • HOPBALLE-KYLLING, MARINEREDE GULERØDDER, KORN-OTTO MED ASPARGES OG FORÅRSTRØFFEL

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • RABARBER, HVID CHOKOLADE, SAFTIG MANDELKAGE OG IS

  • 6 retter – 750 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 3 retter – 540 kr.

  • 2 retter – 465 kr.

  • 1 ret – 310 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.