MENUEN

Gælder fra 12/11 til 5/12

PÅ GRUND AF DE NYE CORONA-RESTRIKTIONER kan gæster der kommer kl 19 og derefter desværre kun vælge 3 retter, da alle gæster SKAL være ude til kl 22

Du kan vælge mellem to forretter, to hovedretter, ost og dessert

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu

  • Jordskokkesuppe med persillefarseret rødtunge, jordskokkekompot og crudité

  • Rødbedecarpaccio med gedefriskost, vinaigrette og trøffel

  • Kød-hovedretten:
    To tilberedninger af hårvildt: Rødt kød og dolme med salvie og tyttebær, hertil sellerikompot, løg og kastanjer

  • Fiske-hovedretten:
    Stegt torsk og frikassé med muslinger, fennikel og blomkål tilsmagt med vadouvan
    ( fransk-indisk krydderiblanding )

  • Tinggårdens ostebræt

  • Tarte Tatin med skovmærke-is, æblesalat og sprød æbleflage

  • 3 retter – 540 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 125 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 125 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.