MENUEN

Gælder fra 22/11 til 22/12-2019

Af hensyn til de øvrige gæster og flowet i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu

  • KRYDRET FASANBOUILLON MED SMÅ FASANBOLLER, VINTERURTER OG SHERRY

  • ASIATISK INSPIRERET HUMMERRAVIOLI MED VINTERSALAT, SOYA OG INGEFÆR

  • STEGT SANDART, SELLERI, KAPERS OG RUCOLABEURRE-BLANC

  • TO TILBEREDNINGER AF DYREVILDT MED TYTTEBÆR, KASTANJER, GRØNKÅL OG JORDSKOKKER

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • MANDEL-APPELSINKAGE MED KLEMENTINSALAT OG YOGHURTCREME MED VARME KRYDDERIER

  • 6 retter – 750 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 3 retter – 540 kr.

  • 2 retter – 465 kr.

  • 1 ret – 310 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.