MENUEN

Gælder fra 13/8 til 27/8-2019

  • SKALDYRS-BOUILLON MED JOMFRUHUMMERSALAT OG KRYDDERURTER FRA HAVEN

  • STEGT SOMMERFISK MED AUBERGINECREME OG DANSKE TOMATER

  • GROV FJERKRÆ-LEVER-MOUSSE MED AUGUSTÆBLER, SOLBÆRVINAIGRETTE OG SALATER

  • STEGT ANDEBRYST MED MAJS, KANTARELLER OG SPIDSKÅL FRA THOMAS I KOLSBÆK

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • BRAISEREDE BLOMMER, FLØDEIS OG SPRØDT

  • 6 retter – 750 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 3 retter – 540 kr.

  • 2 retter – 465 kr.

  • 1 ret – 310 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.