MENUEN

Gælder fra 6/2 til 29/2-2020

Af hensyn til de øvrige gæster og flowet i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu

  • JOMFRUHUMMER-BOUILLON MED JOMFRUHUMMER, INGEFÆR OG CITRONGRÆS

  • SKREI-TORSK, SELLERI-OTTO, KØRVELSAUCE OG KÅLSKUD

  • SALAT AF HÅRDTBAGTE JORDSKOKKER, GRØN VINAIGRETTE OG GEDEFRISKOST

  • LANGTIDSBRAISERET KALV, VINTERGRØNT OG TÆT SAUCE MED SORTE OLIVEN, SOLTØRREDE TOMATER OG TIMIAN

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • LIMESOUFFLÉ, CITRUSSALAT OG BERGAMOTTE-SORBET

  • 6 retter – 750 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 3 retter – 540 kr.

  • 2 retter – 465 kr.

  • 1 ret – 310 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.