Loading...
Menu2018-09-04T11:56:58+00:00

MENUEN

Gælder til 23/9-2018

  • BAGT KULMULE OG RAGOUT AF PORRE, GULEROD OG BLÅMUSLINGER MED MUSLINGESKUM

  • SKINDSTEGT MULTE MED FENNIKEL, OLIVEN OG ‘BRÆNDTE’ PEBERFRUGTER

  • BAGT SELLERI FRA THOMAS I KOLSBÆK MED SELLERIREMOULADE OG SPRÆNGT KALVETUNGE

  • STEGT VILDAND MED RØDBEDER FRA HAVEN OG RISTET KÅL

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • POCHERET PÆRE MED HYLDEBÆRSORBET OG HVID CHOKOLADE-KARAMELCREME

  • 6 retter – 735 kr.

  • 5 retter – 670 kr.

  • 4 retter – 600 kr.

  • 3 retter – 525 kr.

  • 2 retter – 450 kr.

  • 1 ret – 295 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.