MENUEN UGE 3

Restauranten er blevet lukket ned på grund af de nyeste restriktioner, foreløbig til og med den 7/2-2021.

Vi tilbyder nedenstående menu som take away torsdag, fredag og lørdag. Vi ændrer lidt på menuen fra uge til uge.

Afhentning mellem kl. 17.45 og kl. 19. Bestilling til minimum 2 personer på telefon 48 71 22 35
( læg en besked hvis vi ikke når telefonen, så ringer vi tilbage  til dig )

  • Happer: Torskerogn med sennepsmayo og syltede rødløg

  • Bagt pighvar og letrøget cremet pighvarsuppe hertil smørdampet spinat og fennikelcrudité

  • Kalvetykstegsbøffer, stegt spidskål, bagte rodfrugter vendt med kapers og citron, ristede østershatte og kalvesky

  • Æbledessert med mousse, sprødt og is

  • ¤¤¤

  • Mulighed for køb af vinmenu i halve eller hele flasker

  • Happer, forret, hovedret og dessert

    – 495 kr pr person.

  • Mulighed for tilkøb af oste fra Tinggårdens ostebræt + 75 kr pr person

  • Inkl brød og smør

  • Maden skal varmes, vi forklarer hvordan ved afhentning

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 125 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 125 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.