Loading...
Menu2019-03-20T17:58:54+00:00

MENUEN

Gælder fra 21/3 til 7/4-2019

  • KREBINET AF TORSK OG JOMFRUHUMMER MED JOMFRHUMMERBISQUE OG INGEFÆR

  • BAGT PIGHVAR MED RAPSSKUD OG URTER FRA HAVEN

  • KALVEBRISLER, KØRVEL, ÆBLER OG SPIDSKÅL

  • TO TILBEREDNINGER AF PERLEHØNE MED RÅSYLTEDE RABARBER, GRØNNE ASPARGES OG NYE KARTOFLER

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • SALAT AF BRAISEREDE RABARBER HERTIL CREME BRULÉE OG IS

  • 6 retter – 735 kr.

  • 5 retter – 670 kr.

  • 4 retter – 600 kr.

  • 3 retter – 525 kr.

  • 2 retter – 450 kr.

  • 1 ret – 295 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.