MENUEN

Gælder fra 8/7 til 2/8

Vi tilbyder en tre retters menu i moderat størrelse, er du sulten så vælg 4 eller 5 retter

Du kan vælge mellem to forretter, to hovedretter, ost og dessert

Af hensyn til de øvrige gæster og flow’et i køkkenet skal selskaber på 8 personer og derover forudbestille den samme menu

  • Rødtunge med blomkål, blomkålssky og nye ærter

  • Fransk friskost med tomater, oliven og salater fra haven

  • Kød-hovedretten:
    Perlehøne med svampe, nye løg og spidskål

  • Fiske-hovedretten:
    Multe med squash, fennikel og syltede blæksprutter med citron, hvidløg og kapers

  • Tinggårdens ostebræt

  • Sommerbær med fersken, vanilleis og bagværk

  • 3 retter – 540 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 125 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 125 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.