MENUEN

Gælder fra 21/5 til 14/6

Vi tilbyder en tre retters menu i moderat størrelse, er du sulten så vælg 4 eller 5 retter

Du kan vælge mellem to forretter, to hovedretter, ost og dessert

  • Hvide asparges med fjordrejesalat og rabarbervinaigrette

  • Dampet pighvar med nye skalotter og ærteskud fra Thomas i Kolsbæk,
    hertil fiskefumet med vanille

  • Kød-hovedretten:
    Sommervildt, grønne asparges og nye danske kartofler

  • Fiske-hovedretten:
    Stegt havkat med grøn ragout af nye løg, radiser og små kartofler

  • Tinggårdens ostebræt

  • Rabarberdessert

  • 3 retter – 540 kr.

  • 4 retter – 615 kr.

  • 5 retter – 685 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 125 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Lolle Frugt på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 125 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.