Loading...
Menu2018-11-25T11:20:58+00:00

MENUEN

Gælder fra 29/11 til 22/12-2018

  • JOMFRUHUMMER-TERRINE, SPICY MAYO OG VINTERSALATER

  • STEGT SANDART MED SELLERI OG SYLTEDE GRØNNE TOMATER

  • KÅL, ÆG, TØR OST OG KRYDDERURTER

  • STEGT RYG AF SORTFODSGRIS MED ÆBLER, JORDSKOKKER, SENNEP OG RØDBEDE

  • TINGGÅRDENS OSTEBRÆT

  • RÅMARINEREDE KLEMENTINER, APPELSIN-MANDELKAGE, TYKMÆLKSCREME OG APPELSINSORBET

  • 6 retter – 735 kr.

  • 5 retter – 670 kr.

  • 4 retter – 600 kr.

  • 3 retter – 525 kr.

  • 2 retter – 450 kr.

  • 1 ret – 295 kr.

VINEN

Tinggårdens vinkort består overvejende af europæiske vine. Vi tilbyder altid en vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris 115 kr. pr. glas.

Jan Friis-Mikkelsen er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, og der er derfor en del herfra på kortet – også ældre flasker og specielle cuveer.

Desuden har vi en række specialøl – og økologisk æblemost fra Bandholm Frugtplantage på Lolland.

TRYK FOR AT SE VINKORTET

BARE SPØRG…

  • Vi tilbyder altid vinmenu afstemt til den aktuelle menu. Pris: 115 kr. pr. glas.

  • Børn kan få halve portioner til halv pris. Desuden har vi en række børnevenlige retter, så spørg bare tjeneren.

  • Torsdag og fredag har vi ‘Husmandskost’ til 155 kr. – ud af huset. Det er muligt at tilkøbe en passende flaske vin – eller et par gode øl – til.