Indlæser Begivenheder

I vintersæson 2022-2023 planlægger vi indtil videre ingen kogeskoler

Vi plejer at gøre som beskrevet nedenfor

8 personer møder op kl. 9 og spiser en let brunch. Kl. 10 går vi i køkkenet og tilbereder en 5-retters menu. De 8 personer har inviteret 1-2 personer, som møder op til sen frokost kl. 14 og indtager menuen sammen med “køkkenholdet” i restauranten. En tjener sørger for gæsterne og hjælper køkkenholdet med servering og afrydning. En opvasker klarer tjansen i køkkenet. Efter maden serveres kaffe. Der vil også være lidt at fugte ganen med, mens man arbejder i køkkenet.

Vi regner med at slutte dagen omkring kl. 20. Vi vil, udover at have det rart og lave og spise en masse god mad, komme ind på mange af de holdninger som ligger til grund for Tinggårdens køkken. Ligesom deltagerne måske kan få svar på nogle af de madspørgsmål, de går og pusler med. Husk forklæde!

kr. 2.950 for et par ( prisen i 2019 )

– Én i køkkenet og én til spisning.

Pris pr. ekstra person til spisning er kr. 1.125,- ( i 2019 )

 

Kan du/I ikke på denne dag, men kan du derimod selv samle et hold så prøv at ringe, så vi kan aftale nærmere og finde en dato der passer. Det kan både være den klassiske ‘Tinggårds-kogeskole’ som ovenfor eller en kogeskole med et bestemt tema, firma-arrangement, fødselsdags-arrangement eller noget helt andet. ( Dog laver vi ikke kogeskoler fredag og lørdag )

 

RING PÅ TELEFON 48 71 22 35 FOR TILMELDING